Bemanning
Vi hjälper er med att effektivt hitta den rätta kandidaten

Bemanning – ett test


Genom att hyra in en konsult så kan man många gånger utvärdera hur väl konsulten passar in, vilket behov tjänsten behöver, utvärdera arbetsuppgifterna för tjänsten för företagets bästa eller täcka upp vid behov. Fördelarna för bemanning är många.

Det viktigaste för oss är att bemanningsuppdraget blir framgångsrikt, det vill säga att du som arbetsgivare är nöjd och vår konsult trivs och utvecklas.


6 steg för en lyckad bemanning


Förstudie och kravprofil

Vi gör en förstudie tillsammans med er och tar fram en kravprofil på exakt den profil ni söker.

Annonsering/Headhunting

Vi tar fram en attraktiv annons tillsammans med er och publicerar den i vårt verktyg. Vårt verktyg sprider den på sociala medier, nätet och stora sökmotorer. I kombination med det så jobbar våra headhunters med att söka upp rätt profil till er.

Sökprocess

Vi gör ett urval på de kandidater som matchar er tjänst bäst, träffar dom på intervju för att eventuellt även göra tester. Allt för att det ska bli så bra träff som möjligt. Går intervjun bra tar vi även referenser och kontaktar dom. För att säkerställa kvalitén hos kandidaten.

Kundintervjuer

Vi presenterar för er de kandidater som vi anser är bäst lämpade för tjänsten för egna arbetsintervjuer. Ni känner efter och väljer den/dom kandidater ni vill gå vidare med.

Anställning

Vi anställer den kandidat ni anser passar in bäst hos er.

Uppföljning

Vi håller regelbunden dialog med er och konsulten för att säkerställa att allt känns bra och bemanningen fungerar som den ska. Vi strävar efter 100% nöjdhet från alla parter.

Fördelar med bemanning


  • Bemanning är flexibelt och kostnadseffektivt: Du betalar endast för den arbetskraft du behöver. Dessutom betalar du bara för de timmar som konsulten faktiskt arbetare då det är vi som står för alla andra kostnader.

  • Bemanning spar tid: Genom att hyra istället för att rekrytera spar du mycket tid som du kan lägga på din kärnverksamhet. När du har konsulten på plats behöver du inte tänka på löner, administration eller annat. Detta sköter vi.

  • Bemanning är ett test: Genom att hyra konsulter så kan du enkelt testa om de passar in hos er. Hur bra än en kandidat är i rekryteringsprocesser så vet man inte förrän personen är på plats.

  • Vi kan detta: Eftersom detta är vår kärnverksamhet så blir vi experter i att hitta rätt kandidater.

  • Utveckling: Du betalar endast för den arbetskraft du behöver. Dessutom betalar du bara för de timmar som konsulten faktiskt arbetare då det är vi som står för alla andra kostnader.