Söker du förstärkning men fruktar en misslyckad rekrytering eller behöver arbetskraft under en given period? Då har du kommit rätt. JobMetz erbjuder konsulter inom framförallt försäljning och IT på lång och kort sikt.

Vi är ett rekrytering- & bemanningsföretag som gör det svåra och viktiga enkelt. Vårt verktyg för att hitta kandidater grundar sig i att kandidater inte behöver söka med CV eller personligt brev utan endast besvara på frågor. Vi fångar upp kandidaterna för att komplettera med handlingar därefter.

Vi grundade detta bolag för att vi såg problemen i den traditionella rekryteringsprocessen med svårigheter att hitta rätt kandidater och svårigheter i att söka jobb. Detta sätter vi stopp för. Vi förser er med rätt kandidat för era behov.


Vi finns där kandidaterna finns


Det viktigaste för oss är att alltid finnas där kandidaterna finns. Vi finns på de sociala medierna där kandidaterna spenderar tid. Vi finns på nätet där kandidaterna söker jobb på. Vi finns på mässor. Vi finns där vi bör finnas. Detta gör så att vi dagligen träffar talangfulla och duktiga kandidater.

Förebygga eller släcka bränder?


Genom att vi finns där man ska finnas och träffar dagligen duktiga kandidater så kan vi hjälpa er när ni snabbt behöver rätt kompetens på rätt plats. Ta gärna kontakt med oss så ska vi försöka lösa era akuta behov snabbt.

Hello


Vi som arbetar på JobMetz har över 15 års erfarenhet av rekrytering. Vi har blandade erfarenheter som i kombination sätter färg och spets i vårt bolag. Vi drivs av att matcha rätt kandidater med rätt arbetsgivare. Vi jobbar helt fördomsfritt och ser till de bäst lämpade kandidaterna för respektive uppdrag.

Vårt mål är att bli Sveriges bästa rekrytering- & bemanningsföretag. Detta når vi om vi i varje möte med arbetsgivare eller kandidater lyssnar, reflekterar och jobbar hårt.