Rekrytering
Vi hjälper er med att effektivt hitta den rätta kandidaten

Rekrytering på rätt sätt


Att rekrytera ska vara enkelt och effektivt. Man ska få sin drömkandidat utifrån alla behov man har. Rekryteringen ska inte vara komplicerad eller krävande för er, utan ni lämnar över allt ansvar åt oss och vi tar fram de rätta kandidaterna. Vi sköter allt från behovsanalys till klar rekrytering även uppföljning.

8 steg till en lyckad rekrytering


Behovsanalys

En behovsanalys är väldigt viktig både för er men också för kandidaterna. Här så beskrivs det väldigt tydligt vilka kompetenser ni söker, tillsammans med er tar vi fram en befattningsbeskrivning, hur er företagskultur ser ut, vilka förutsättningar som finns och vad som krävs för att bli framgångsrik i rollen.

Kravprofil

Vi tar fram gemensamt med er en kravprofil baserat på vilka kompentenser som krävs utifrån behovsanalysen. Här så fokuserar vi på de krav som man måste ha och ”nice to have” krav för tjänsten. Allt för att matchningen ska bli så korrekt som möjligt.

Annons

Vi utformar annonser utifrån våra tidigare steg och publicerar dom på vår hemsida, på alla stora jobbsajter och på sociala medier. Annonserna sprids och ansökningarna kommer in. Vi jobbar samtidigt aktivt med att headhunta de rätta kandidaterna för tjänsten.

Intervju

Via vårt unika verktyg så filtrerar vi ut de bästa kandidaterna för en personlig intervju. Därefter tar vi fram lämpliga kandidatpresentationer.

Kandidatpresentation

Vi presenterar kandidaterna för er. Då vi tillsammans med er sätter upp tider för intervjuer.

Referenstagning

Efter intervjuerna med kandidaterna så kvalitetssäkrar vi de med referenser.

Anställning

Kandidaten blir anställd.

Uppföljning

Vi tror på långsiktighet både för er och för kandidaterna. Därför gör vi uppföljningar för att se vad ni tycker och hur det går. Men även vad kandidaten tycker om sin nya position.

Betala endast vid leverans


Rekrytering är högst individuell för alla företag som ska anställa. Vi på JobMetz är väldigt flexibla vad gäller arbetssätt för att lyckas med rekryteringen. I alla företag är personalen den viktigaste investeringen som man har, därför är en fel rekrytering enligt oss en katastrof. Det är både kostsamt och tidskrävande.

Vi är hängivna våra uppdrag och därför tar vi betalt endast vid leverans. Alltså, när tjänsten är tillsatt. Detta ger er som kund en stor trygghet i att ni endast behöver betala vid leverans. Vi jobbar även med garantier för att se till att allt känns bra efter en period. Allt detta för att ni som kund ska känna stort förtroende till att anlita just oss.